Thuis

Baoji Future Titanium Co., Ltd. Fabrieksreis

Certificaat
Van goede kwaliteit De Staaf van de titaniumlegering voor verkoop
Van goede kwaliteit De Staaf van de titaniumlegering voor verkoop
Klantenoverzichten
Hartelijk dank voor uw perfecte kwaliteit en VIP dienst, zullen wij contract houden en zullen meer zaken met u doen!

—— Teken van de V.S.

Wij ontvingen uw goederen vorige donderdag en wij zijn zeer tevreden met de kwaliteit van uw product.

—— Igor Booklan

Ik ben online Chatten Nu
1 2 3
Baoji Future Titanium Co., Ltd. Baoji Future Titanium Co., Ltd. Baoji Future Titanium Co., Ltd.

1 2 3
Baoji Future Titanium Co., Ltd. Baoji Future Titanium Co., Ltd. Baoji Future Titanium Co., Ltd.

1 2
Baoji Future Titanium Co., Ltd. Baoji Future Titanium Co., Ltd.

 • lopende band

  Wat wij aanbieden:

  Titaniumbar /Billet, Titaniumsmeedstuk, Titanium & Non-ferro doel, Titaniumblad/plaat, Titaniumflens, de Draad van /welded van de Titaniumdraad, Titaniummontage, Titaniumbevestigingsmiddel enz.

  Norm: ASTM B348/ASME SB348, ASTM B265/ASME SB265, ASTM B381, ASME SB381, AMS 4928, AMS 4911, MIL-T-9047, ASTM F67.ASTM F136, ISO 5832, DIN 912, DIN 913, DIN 916, DIN 933, DIN 934, ISO 7380, ISO 7984, ENZ.

   

   

   

  Baoji Future Titanium Co., Ltd.

   

 • OEM / ODM

  Het titanium is absoluut immuun voor milieuaanval, ongeacht verontreinigende stoffen. Waar ander architecturaal metalententoongesteld voorwerp levensduur beperkte, verdraagt het titanium. Het weerstaat stedelijke verontreiniging, mariene milieu's, de zwavelverbindingen van industriezones en is mislukking-bewijs in agressievere milieu's. Omdat het het edelste metaal is, versnelt de koppeling van titanium met ongelijke metalen geen galvanische corrosie van het titanium.

  Deze eigenschappen maken titanium voor gebruik in vele toepassingen perfect.

   

  Ruimtevaarttoepassingen

  Baoji Future Titanium Co., Ltd.

   

  Sinds de komst van de straalmotor, is het titanium in nieuwe legeringen en productietechnieken gebruikt om steeds aan strakkere normen voor prestaties op hoge temperatuur, kruipenweerstand, sterkte, en metallurgische structuur te voldoen.

  Door het drievoudige smelten, of in sommige gevallen, wordt de elektronenstraal koude haard die smelt, de hoogste het metaallegeringen van het kwaliteitstitanium bereikt. Deze legeringen worden gebruikt in ruimtevaarttoepassingen zoals motoren en casco's.

  Straalmotoren

  Het titanium wordt gebruikt voor kritieke straalmotor roterende toepassingen. In de nieuwste technologiestraalmotoren, verhogen de brede de ventilatorbladen van het snaartitanium efficiency terwijl het verminderen van lawaai.

  Baoji Future Titanium Co., Ltd.

   

   

  Casco's
  In de casco structurele markt, vervangen de innovatieve legeringen staal en nikkellegeringen in landingsgestel en motorgondeltoepassingen. Deze substituties laten cascofabrikanten toe om gewicht te bewaren en vliegtuigenefficiency te verbeteren.

  De plaat en het blad van de vliegtuigenkwaliteit zijn warmgewalst van gesmede plak. Om kritieke plaatvlakheid te bereiken het vacuümkruipen wordt afvlakken gebruikt. Het Superplastic vormen zich/verspreiding plakken heeft geleid tot verhoogd gebruik van het blad van de titaniumlegering in nieuwe cascoontwerpen.

  De strook van de vliegtuigenkwaliteit, in commercieel zuivere rangen en bètalegeringen wordt veroorzaakt in rolvorm met ononderbroken vacuüm dat uiterst verzekerend - lage waterstofinhoud onthardt.

  Met elk nieuw ontwerp, verhogen de commerciële vliegtuigenfabrikanten het gebruik van titanium in casco's.

  Industriële Toepassingen


  Het gebruik voor titanium in de industrie groeit sneller dan aangezien more and more ingenieurs zijn ooit voordien ontdekkend het levenscycluskosten over een brede waaier van materiaal en processen kan drukken. Het titanium heeft uitzonderlijk met hoge weerstand aan gewichtsverhouding. Betekent de gunstige dichtheid van het titanium (ongeveer de helft dat van ijzerhoudende en nikkel gebaseerde metalen) dat wanneer de materiaalkosten op a per eenheidsgebied van maatregelenbasis, eerder dan per pond worden berekend, de differentiële vereiste materiaalkosten dramatisch versmallen. Met andere woorden, ongeveer wordt half zo veel titanium vereist om hetzelfde die werk te doen, op sterkte wordt gebaseerd, of hetzelfde gewicht van titanium zal tweemaal zoals ver gaan. Verder sluitend het hiaat, wanneer behoorlijk toegepast, vereist het titanium geen corrosietoelage; de druk en de structurele eisen ten aanzien van het systeem zijn de enige criteria voor het specificeren van muurdikte. Om het even welke resterende hogere eerlijke kosten worden bijna altijd vergoed in veelvoud toe te schrijven aan gestegen productietijd en verminderd onderhoud.

  Het titanium vormt een zeer standvastige laag van het oppervlakteoxyde, die een opmerkelijke corrosieinhibitor is. In vele ruwe milieu's kan het concurrerende materialen langer meegaan dan zo zoals veel 5:1. De lagere aantallen mislukkingen vertalen aan minder onderbreking, verminderd onderhoud en bedragen lagere kosten. Dientengevolge, heeft het titanium een huis in talrijke industrieën gevonden die zich van machtsgeneratie aan chemische verwerking aan ontziltingsinstallaties uitstrekken.

  Machtsgeneratie

  In machts producerende installaties, waar de zoute, brakke of verontreinigde wateren als koelmiddel worden gebruikt, zal het de condensatorbuizenstelsel van de titanium dun muur het leven van de condensator (met een 40-jaar garantie tegen mislukking in de juiste omstandigheden) duren en zal de behoefte aan een corrosietoelage elimineren.

  Baoji Future Titanium Co., Ltd.

   

  Chemische Verwerking
  Vele chemische verwerkingen specificeren titanium om het materiaalleven te verhogen. Het biedt de voordelen van levenscycluskosten over koper, nikkel en roestvrij staalrangen aan, terwijl het verstrekken van aanvankelijke kostenvoordelen over materialen zoals hoge nikkellegeringen, tantalium en zirconium.

  Aardolie
  In aardolieexploratie en productie, titanium maken de pijp lichtgewicht en de flexibiliteit tot het een uitstekend materiaal voor diepzeeproductiestootborden. Bovendien maakt de immuniteit van het titanium aan aanval door zeewater tot het het aangewezen materiaal voor de beheersystemen van het bovenkantwater. Het wordt gebruikt op bestaande platforms in de Noordzee en veel meer projecten zijn in de planningsfasen. En aangezien het vrijwel geen corrosie in zout water toont, is het titanium ook het materiaal wereldwijd van keus in ontziltingsinstallaties.

   

  Baoji Future Titanium Co., Ltd.

   

   

 • R & D

  Co. van het Baoji die is Toekomstig Titanium, Ltd een titaniumfabrikant in Baoji wordt gevestigd - Titaniumvallei China. Wij leveren de producten van de titaniummolen aan diverse de industrielijnen rondom de wereld, zoals aeroruimte, medisch, olie, chemisch product, enz. Voor zich het ontwikkelen van meer dan 10 jaar, kunnen wij de producten van het kwaliteitstitanium en de superieure dienst aanbieden.

   

  Hoog - de kwaliteit, de goede dienst, concurrerende prijs is onze superioriteit. Industrieel & handel drijvend Co. van het Baoji is toekomstig Titanium, Ltd uw eerste keus voor titaniumbehoeften. Wat wij Titaniumbar/Staaf, Titaniumsmeedstuk, Titaniumblad/Plaat, Titaniumbevestigingsmiddel, Titaniumbuis/Pijp, Titaniummontage, Titaniumdraad/Lassendraad, Titaniumflens aanbieden. De bar ASTM B348/SB348, AMS 4928, mil-t-9047, ASTM F67, F136-Blad ASTM B265/SB265, AMS 4911, mil-t-9046, de Pijp van ASTM F67, F136-ASTM B338/ASME SB338, ASTM B861/ASME SB861WireASTM B348/ASME SB348, ASTM B863, AWS A5.16, AMS 4951 het Smeden ASTM B381/ASME SB381 Bevestigingsmiddel DIN912, van DIN913, van DIN916, van DIN933, van DIN934, van DIN963, van DIN7991, van DIN 6921, van ISO 7380, van ISO 7984, van enz. Premiekwaliteit Alle die producten die wij is molen hebben en 100% traceable van molenverwerking door smeltingsbron wordt verklaard geleverd om kwaliteitscontrolevereisten te handhaven.

   

  De derde partijinspectie is beschikbaar voor kwaliteitstests zoals chemische analyse, mechanische test, microstructuurtest, de Concurrerende Prijs van enz. die wij van titaniumspons zijn begonnen te werken en wij kunnen grondstof het smelten beëindigen, maakt malen, het trekken die, het snijden, binnenshuis voor de meeste producten, dit verpakt onze prijzen concurrerender aangezien de tussenpersoon wordt verwijderd.

   

  En onze samengewerkte forwarder en koerier laden ons redelijke kosten voor goederenlevering. De superieure de Dienstklantenservices zijn niet beperkt tot snelle reactie en op tijd levering. Wij bieden verwerking ook op de toegevoegde waarde zoals lassen, boring, oppervlaktebehandeling en aangepast knipsel aan. Dank aan de ontwikkelde logistiekbedrijven en de koeriers, kunnen wij de goederen aan uw deur leveren

Contactgegevens
Baoji Future Titanium Co., Ltd.

Contactpersoon: Miss. Lily

Tel.: +86 13991730175

Fax: 86-917-3550696

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)